• Deelname kunstroute Focus a Locus in Arnhem 22 en 23 april 2023. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  • Participation art route Focus a Locus in Arnhem 22 and 23 April 2023.

Let op, bijna uitverkocht.


Klik op de afbeelding voor vergroten↓.


Assortiment van vijf briefkaarten in kleur, gedrukt op premium papier inclusief een assortiment van vijf enveloppen zowel gekleurd als wit. Prijs €9,95.

Wordt verstuurd (indien gewenst zie opties) in een brievenbusbox zodat het product onbeschadigd bij de klant aankomt. Frankeerkosten zitten niet bij de prijs van het product inbegrepen.


Assortiment van vijf briefkaarten in zwart/wit, gedrukt op premium papier inclusief een assortiment van vijf enveloppen zowel gekleurd als wit. Prijs €9,95.

Wordt verstuurd (indien gewenst zie opties) in een brievenbusbox zodat het product onbeschadigd bij de klant aankomt. Frankeerkosten zitten niet bij de prijs van het product inbegrepen.


Optie 1 : Het wordt verstuurd in een brievenbusbox, met een track & trace nummer zodat je het pakketje kunt volgen. Men hoeft hier niet voor thuis te blijven, het past door de brievenbus. De frankeerkosten zijn per zending €4,15. Dit is niet bij de aangegeven verkoopprijs inbegrepen.

(Er kunnen eventueel twee sets in een box, max gewicht per zending is 2 kg)

Optie 2 : Verzenden in een enveloppe één set per enveloppe zonder track & trace en op eigen risico, frankeerkosten €2,88. Dit bedrag is niet bij de aangegeven verkoopprijs inbegrepen.

In principe worden de zendingen elke vrijdag afgegeven op het postkantoor dus houd hier rekening mee bij het bestellen.

Posttarieven per 1 januari 2023. De hier genoemden tarieven zijn geldig binnen Nederland.Leuk om te versturen maar ook heel leuk om in te lijsten.


Reacties

Liesbeth
2 jaar geleden

Wat een leuk idee , briefkaartenvan je kunst en ook om ze in te lijsten

P. Hendriks
4 jaar geleden

Laatst de kleur besteld, netjes in een envelop geleverd, en in het echt mooie kleuren en stevige kwaliteit bedankt.

Reactie plaatsen