****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Onderstaande prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten, ophalen is na afspraak mogelijk.

Op afbeelding klikken voor vergrotenReactie plaatsen

Reacties

Katja. P
9 maanden geleden

Vandaag dan eindelijk bij de kunstenaar thuis een schilderij opgehaald, wel eerst een afspraak gemaakt. We hadden samen de expositie in Enkhuizen en Nijmegen bezocht en konden zo een goede keus maken. Het is een cadeau voor mijn man zijn verjaardag. Bedankt voor de prettige ontvangst en groeten uit Noord Holland, Katja & Mark. PS: ik zal een foto sturen als het schilderij op zijn plek hangt.

Guus
3 jaar geleden

Hallo Ruud,

Ik ben onder de indruk van je werk!
Ook de website ziet er goed uit.
En zo te zien geniet je ook steeds meer bekendheid. Succes!

Groet, Guus


Optie: In overleg kan er gekozen worden dat ik de schilderijen bezorg dit tegen een tarief van €0,19 per km. Men is dan verzekerd van een juiste bezorging en indien gewenst is er de mogelijkheid om meerder werken thuis te bekijken voor men een definitieve keuze maakt. Wel word hiervoor een borgsom van €50,- gevraagd, indien de afstand heen en terug meer dan 263km bedraagt word de borgsom in overleg aangepast.

Alleen van toepassing in Nederland en voor alle pagina's met schilderijen.