• Expositie in het watermuseum in Arnhem 20 september 2021 t/m 10 januari 2022.
  • Exhibition in the water museum in Arnhem September 20, 2021 until Januari 9, 2022.

Hier alvast wat voorbeelden van lijsten die binnenkort leverbaar zijn, prijzen zijn nog niet bekend.

Op afbeelding klikken voor vergroten


Standaard houtenlijst om het schilderij iets meer charme en diepte te geven, diep 22mm breed 26mm. Overstekend randje op schilderij breed 8mm hoogte 6mm. Afwerking matzwart, indien gewenst afgelakt in zwart zijdeglans. Prijs nog niet bekend.


Baklijst zoals de naam al zegt een bak (rand) waar het schilderij in ligt, dit geeft meer diepte en staat wat chiquer, hoogte van opstaande rand 44mm. Bij de maat van het schilderij van 80x120 cm ± 8cm in omtrek bij rekenen ( 88x128cm). Materiaal hout afgewerkt in matzwart of indien gewenst afgelakt in zwart zijdeglans. Prijs nog niet bekend.


Relieflijst de houtenlijst heeft een extra opstaand randje ( 12mm ■) waardoor het een nog chiquer geheel word, totale lijst maat is 90x130cm dus rondom 10cm groter dan schilderij (80x120cm). Schilderij ligt achter de lijst dit in tegenstelling tot de baklijst waar die voor in de lijst ligt. Hoogte van de buitenrand is ± 67mm. Afwerking mat zwart of indien gewenst zwart zijdeglans, eventueel is het mogelijk om de buitenrand en/of het opstaande randje (12mm ■) in een zilverkleur af te werken. Prijs nog niet bekend.


In overleg en tegen meerprijs is de lijst ook af te werken in een door u gekozen RAL kleur.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.